phone icon +386(51) 825-988

Naša ponudba

Prenočišče z zajtrkom ali polpenzionom. Sprejemamo tudi zaključene družbe za praznovanje obletnic, prvega obhajila, birme, do 30 oseb.

~Med sezono zelenjave je mogoče svežo zelenjavo kupiti. Gostje, ki bivajo v apartmaju, pa imajo možnost koriščenja zelenjave brezplačno. ~

 

zivali0
kascaVeliko veselja bodo imeli mlajši otroci, saj imamo zajčke, račke in jagenjčke, seveda ne manjkajo krave in telički. Kot zanimivost omenimo še kaščo, ki je bila zgrajena davnega leta 1867, katere lesena konstrukcija je vezana kot lastovičji rep.
Ogledate si lahko tudi javor pred gospodarskim poslopjem, ki meri v obsegu 4,3 metra. Poleti lahko uživate v naravi in miru. Nabirate lahko gozdne sadeže (borovnice, maline, gobe, brusnice), kdor želi nabirati zdravilne rastline, pa bo našel bogato in raznoliko floro.

 

 

Pohajkovanje po gozdovih in planinah je prijetno in zabavno, saj je na voljo veliko različnih poti: Stari Stani, Smrekovec, Komen, Travnik, Turnovka (razgledni stolp), slap Sopot … Na zahtevnejše pohode pa se lahko odpravite na Olševo, Raduho in Ojstrico.

 

Za aktivni oddih lahko izbirate med enostavnejšimi dejavnostmi, kot so gorsko kolesarjenje, ribolov v Ribiškem domu, smučanje na Golteh, sankanje, jamarstvo (Snežna jama, Potočka zijalka, jama Ledenica), kopanje v bazenih term Topolšica in ekstremnimi športi: kajak, kanu, raft, jadranje s padali ...